Logo Lingerie Ohlala

Nieuws

 
Ohlala! Lingerie


Op 23 september reikt PrimaDonna opnieuw haar internationale PrimaDonna Award uit. De eretitel bekroont lingeriespeciaalzaken die de ultieme Lingerie Styling ervaring aanbieden. Voor België behaalt Lingerie Ohlala uit Lendelede de meeste voorkeurstemmen in België en gaat zo naar huis met de publieksprijs.Ultieme paskamerervaring

 

Zeventig procent van de vrouwen draagt nog steeds de foute bh-maat. Een op de drie vrouwen heeft haar bh-maat zelfs nog nooit laten opmeten. Opvallende cijfers, waar het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, verandering in wil brengen. Met de tweejaarlijkse uitreiking van de PrimaDonna Award erkent het merk de allerbeste lingeriestyling en paskamerervaring van België, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

 

Tijdens het gala-evenement in Parijs maakt Erwin Van Laethem, CEO van Van de Velde Lingerie, de winnaars van de Award per land bekend. Lingerie Ohlala uit Lendelede behaalt de publieksprijs voor België, gebaseerd op de voorkeurstemmen van consumenten.  

 

Ontdek het geheim van de allerbeste paskamerervaring in België

 

Bernadette Demasure en Lieselot De Cock van Lingerie Ohlala uit Lendelede: “Het was heel spannend en fantastisch om te horen dat we de publieksprijs hebben gewonnen. Het is nu de derde keer dat we genomineerd zijn; de eerste keer hebben we gewonnen, vorig jaar net niet. Nu voelen we echt pure euforie. Het is een erkenning voor de jarenlange inzet en voor het team waarmee we werken. Dat onze klanten supertevreden zijn, is het mooiste compliment voor ons”.

 

“Voor onze winkel is de Award een bevestiging dat we goed bezig zijn. We zijn heel trots dat zoveel klanten op ons hebben gestemd. We hebben ze op voorhand niks beloofd maar we gaan toch een feestje geven voor onze klanten en medewerkers,” stellen moeder en dochter trots.

Rubrieken: Geen categorie Trackback

Reageer

Ohlala! Lingerie
Rijksweg 4
8860 Lendelede
België
Tel.: +32 51 30 32 20
E-mail:
 
webdesign by IDcreation 2013